Werken bij mobis?

Wij zoeken versterking!

Analyst / Associate.

Achtergrond

Bij Mobis Corporate Finance richten we ons op financieringsvraagstukken en bedrijfsovernames binnen de mobiliteit en consumer sectoren. Eind 2020 is Mobis als onafhankelijke corporate finance boutique gestart, inmiddels hebben al een aantal mooie klanten bijgestaan en transacties afgerond. Vanwege de toenemende dealflow én de verbreding van ons team zijn we op zoek naar een corporate finance analyst / associate die samen met ons het succes van Mobis verder uit wil bouwen.


Wie wij zoeken

Voor deze functie zijn we op zoek naar een ondernemende collega met uitstekende analytische en communicatieve vaardigheden die het volgende met zich meebrengt:


Werkzaamheden

Corporate finance processen zijn zeer dynamisch waardoor geen dag hetzelfde zal zijn. Je werkt in een deal team aan de uitvoering van verschillende transacties, maar ook aan sector analyses en het voorbereiden van pitches. Naast voorgaande moedigen wij eigen initiatieven aan en is er ruimte om daar tijd en middelen voor vrij te maken.


Wij bieden

Als je bij ons aan de slag gaat mag je het volgende verwachten:


Cultuur

Bij Mobis hechten we veel waarde aan de manier waarop we met elkaar omgaan. Professioneel, direct, humor en respect zijn waarden die centraal staan in onze informele werksfeer en mindset. Daarnaast geloven we sterk in focus binnen onze opdrachten en werken we graag samen met collega’s en opdrachtgevers waar we energie van krijgen, naast resultaat staat plezier hebben hoog in het vaandel.


Reageren?

Voldoe je aan bovenstaand profiel en gaat je hart sneller kloppen van het werken in een transactie gedreven en ondernemende omgeving waarin je direct op opdrachten meewerkt en dealervaring opdoet? Stuur dan je CV en motivatie naar rreek@mobiscf.nl indien je vragen hebt kan je ook altijd even bellen: 06 – 50 685 313.