Werken bij mobis?

Wij zoeken versterking!

Vacature: Stage

Achtergrond

Bij Mobis begeleiden we bedrijven bij financieringsrondes (debt- en equity funding) en overnames, binnen drie focusgebieden: consumer, mobility en tech. Je maakt deel uit van een ondernemend team en wordt meegenomen in alle aspecten van het vak.

Wij zijn op zoek naar WO studenten in eindfase Bachelor of Master die graag stage willen lopen bij een jong en ondernemend corporate finance team.


Wat ga je doen?

M&A- en financieringsprocessen zijn zeer dynamisch waardoor geen dag hetzelfde zal zijn. Je werkt samen als dealteam aan de uitvoering van verschillende soorten transacties. Daarnaast draag je bij aan sectoranalyses en het voorbereiden van pitches en klantpresentaties.


Wat ga je leren?


Voor wie?


Wij bieden


Cultuur

Bij Mobis hechten we veel waarde aan de manier waarop we met elkaar omgaan. Professionaliteit, respect en humor zijn eigenschappen die centraal staan in onze informele werksfeer.

Spreekt deze stage je aan en kom je graag meer te weten over de mogelijkheden? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar epadding@mobiscf.nl. Kijk ook even op mobiscf.nl/case-studies voor meer achtergrond over Mobis en onze case studies.